Home | Contact | E-mail | Gastenboek     
Home Indiana Galerie Exposities Fabrikanten Contact

 

Indiana

Tekenen is mijn lust en mijn leven. Wanneer het maar kan pak ik een pen en begin ik te tekenen.

Ik kan mij vol overgave op een nieuw tekenproject storten, waarvan ik aanvankelijk nooit weet wat het precies gaat worden. Zo komen de mooiste dingen tot stand. Ik maak figuratieve tekeningen met fijnschrijvers en kleurpotloden.De tekeningen zijn het beste te omschrijven als een soort van volkskunst. Mijn inspiratie komt voort uit mijn bijzondere interesse voor volkskunst uit de hele wereld, met name Noord- Midden- en Zuid-Amerika. Ik ben in een aantal van deze landen geweest en de cultuur daar heeft me volledig gegrepen.

Mijn ontwerpen zijn opgebouwd uit diverse kleine motieven die oneindig te combineren zijn. Meestal begin ik met een stipje, een rondje of een vierkantje en van daaruit ga ik verder. Ik laat me bij de uitwerking volledig leiden door mijn gevoel. De ene keer heb ik behoefte aan zwart-wit, soms gecombineerd met goud, zilver of brons. De andere keer aan veel frivole, intense kleuren. Mijn ontwerpen zijn vaak zo complex dat mensen soms denken dat ik gebruik maak van een spirograaf, sjablonen of een computer, maar niets van dat alles is waar. Het is allemaal puur handwerk. Ik vind het heerlijk om met kleuren en motieven te spelen en deze samen te voegen tot een harmonieus geheel. Voor mij is het altijd een verrassing wat het eindresultaat zal zijn.

Dus, bent u op zoek naar iets anders om in uw huis of kantoorruimtes te hangen dan de "gebruikelijke" moderne kunst? Dan bent u bij mij aan het goede adres! Mijn werken zijn te koop om als schilderij op te hangen. Een andere mogelijkheid is om kleine, unieke en betaalbare tekeningen te kopen om als cadeautje weg te geven. Of door mij een mooie omlijsting te laten tekenen voor een waardevolle foto.  

Mijn ontwerpen vrolijken alle plekken op die net wat meer uitstraling mogen hebben!

 

 

© Art d'Indiana 2007 | Tekst Rooskleurig | Ontwerp VORM                                                     Home | Contact | E-mail | Gastenboek